TECHNOSER CNC HAKKINDA

TECHNOSER CNC HAKKINDA

Firmamız 2011 Yılında OSSD PLAST Adıyla istanbul'da Hizmete Girmiştir. Sektörde 20 Yılı Aşkın Tecrübemiz, Uzman Kadromuz ile Kalıp ve Makina Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmalara Hizmet Sunmaktayız.

Firmamız Sahip olduğu bilgi ve deneyimle plastik enjeksiyon kalıp üretimi ve imalatını globalleşen dünyada müşteri beklentilerine en yeni teknolojileri profesyonel çözümler kullanarak en uygun maliyetle, en iyi kalitede sağlamayı savunmaktadır.

Bu kapsamda firmamız faaliyete geçtiği günden itibaren müşterilerinin gerek ürünlerimize, gerekse de firmamıza olan güvenlerini devamlı kılmayı hedeflemiştir. Firma olarak sağlamış olduğumuz dürüst çalışma ilkesini ön planda tutarak, müşterilerimizin proje süreçlerine plastik enjeksiyon tasarımı, imalatı ve üretiminde en üst seviyede hizmet vermekteyiz.

Bu ilkeden ödün vermeden rekabetinde sahip olduğu kaliteyi ve teknolojik alt yapı geliştirmeyi sürekli değiştirerek yenilemeyi siz değerli müşterilerimizin beklentisine sunmak en temel prensibimiz olacaktır